Hi allemaal! Welkom op onze CASA blog & onze spiksplinternieuwe website! Wij zijn Amber & Sam, eigenaressen van CASA Zwolle. We zijn begonnen met deze blog om jullie op de hoogte te houden van nieuwtjes, recepten, ons team & eigenlijk alles wat wij zelf leuk vinden. Zoals jullie misschien is opgevallen, zijn wij sinds kort veranderd van naam. Wij gaan verder onder de naam CASA Zwolle en dit was natuurlijk Casa Bellissima.

Waarom CASA Zwolle?
Tijdens de corona crisis zijn we gaan nadenken over dingen die we nog wel konden doen. Toen zijn we begonnen met het verkopen van borrelboxen, het branden van eigen koffiebonen & uiteindelijk ook met de verhuur van E-choppers in Zwolle. Omdat dit allen zo uiteenlopend is, en we het wel graag onder een naam wilden houden, is CASA Zwolle ontstaan. Bij deze nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo, huisstijl & een nieuwe website!

Dus.. Wat doen we nu?
Heel veel! We hebben tijdens de lockdown onze keuken & bar verbouwd, en hebben een nieuwe menukaart. Ons terras mag gelukkig weer open, dus we zijn 6 dagen in de week weer back to business! Daarnaast maken we nog steeds borrelboxen voor thuis, die via onze website te bestellen zijn. Ook hebben we net het contract getekend voor een nieuw pandje, vanuit waar we onze E-choppers (+picknick) verhuren: Roggestraat 21-23 in Zwolle. Heel veel leuke nieuwe dingen!